A barlang

A barlang szó magyarul jelentést is hordoz, de alapvetően a vezetékneveinkből eredő mozaikszó.  Építészként számunkra fontos a tényleges jelentése is: nemcsak az ember első lakóhelye, de természetes, anyagszerű, és magától értetődő a használata. Hasonló szemlélettel tervezzük bútorainkat és a belső tereket, ahol elhelyezésre kerülnek.

Ugyanúgy, mint a legendás rockbandák, mi is egy garázsból indultunk. Ott születtek az első bútorok, melyeket saját terveink alapján, nagy lelkesedéssel, ámde egyszerű szerszámokkal készítettünk.
Bár a garázst már rég kinőttük, és a géppark is fejlődött, valami nem változott: ma is ugyanazzal az odafigyeléssel és precizitással tervezzük és gyártjuk a bútorokat, végigkísérve az összes folyamatot. 
Ez garantálja a minőséget.

A kezdetek - műhely a garázsban
Az iroda

Az iroda

Annak ellenére, hogy jobbára használati tárgyakat készítünk, számunkra a legfontosabb, hogy a funkcionalitás mellett a tervezés során esztétikus, a megrendelővel szimbiózisban élő alkotás szülessen.

A koncepció megfogalmazásától, a tömegmodellek elkészítésén keresztül, az utolsó részletek megrajzolásáig itt történik minden, ami tervezés.

A műhely

Itt találkozik a forma, a funkció, az anyag és a technológia. 
Mivel a saját magunk által megálmodott tárgyakat készítjük el, a megvalósítás legalább akkora öröm, mint a tervezés. 

A fa a hozzánk legközelebb álló  anyag.  Szeretjük az illatát, színét, rajzolatát, és azt a természetességet, ami által minden bútor egyedivé válik.
Mivel minden fa más, a sorozatban gyártott tárgyaink is mind megismételhetetlenek.

A műhely

A csapat

Bartolits Dániel
Lang Zoltán
Győre Máté
Markó Zsombor

Partnereink

Palatium Stúdió

Studio Konstella

BIS építész iroda

Vánczaművek Építészeti műterem

Ginkgo Architects

Bright Field Studios

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége

Kiscelli Múzeum

Budapesti Történeti Múzeum

MTA - SZTAKI

Zhao Zhou

Barlang műhely – A bútormanufaktúra